Menu
Wigilia firmowa
MENU I
PRZEKĄSKI ZIMNE
DORSZ W PIKANTNYM OCCIE POMIDOROWYM
PSTRĄG POTOKOWY W CYTRYNOWEJ GALARECIE
PASZTET Z SARNY Z GRZYBAMI I SOSEM JAŁOWCOWYM
FILETY ŚLEDZIOWE Z RODZYNKAMI I PRAŻONYMI ORZECHAMI W OLIWIE
PIECZYWO/MASŁA SMAKOWE
DANIA GORĄCE
WIGILIJNY BARSZCZ Z WĘDZONYMI ŚLIWKAMI Z CHRUSTEM Z CIASTA FRANCUSKIEGO
FILETY KARPIA PODANE NA KWASZONEJ KAPUŚCIE Z GRZYBAMI
PIEROGI Z KAPUSTĄ PODSMAŻANE NA MAŚLE Z SZALOTKĄ
ROLADKI SCHABOWE W SOSIE PIECZENIOWYM
ZIEMNIAKI GOTOWANE
BROKUŁY Z MASŁEM I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
DESER
Sernik waniliowy
Szarlotka z cynamonem
Kompot z suszu
Kawa/herbata
Cena za osobę: 80 zł
MENU II
PRZEKĄSKI ZIMNE
PASZTET Z DZIKA Z SOSEM CUMBERLAND
ROLADKI Z CUKINII Z SUSZONYMI POMIDORAMI
ŁOSOŚ MARYNOWANY W ZIELONYM PIEPRZU I CYTRYNIE
SANDACZ W DELIKATNEJ GALARECIE
PSTRĄG WĘDZONY PODANY NA LIŚCIACH RUKOLI
MATIAS W SALSIE Z PIECZONYMI PAPRYKAMI
PIECZYWO/MASŁA SMAKOWE
DANIA GORĄCE
KREM Z DYNI Z MLEKIEM KOKOSOWYM
PIEROGI Z ŁOSOSIEM W SOSIE CYTRYNOWYM
PIECZONY SANDACZ NA SOSIE POROWO KREWETKOWYM
UDKO Z KACZKI NA JABŁKACH PIECZONYCH Z ŻURAWINĄ
DESER
SERNIK WANILIOWY Z KARMELIZOWANĄ MANDARYNKĄ
MUS Z BELGIJSKIEJ CZEKOLADY Z WIŚNIAMI
KOMPOT Z SUSZU
KAWA/HERBATA
KAWA/HERBATA
Cena za osobę: 100 zł
MENU III
PRZEKĄSKI ZIMNE
TARTA ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA
KREWETKI MARYNOWANE W OLIWIE ZIOŁOWEJ Z CHILI
SCHAB CIELĘCY FASZEROWANY ŚLIWKĄ KONIAKOWĄ
ŁOSOŚ W DELIKATNEJ GALARECIE CYTRYNOWEJ
GRAWLAX Z ŁOSOSIA Z SERKIEM ZIOŁOWYM
ROLADKI SCHABOWE Z CHRZANEM
ŚLEDŹ Z SZALOTKĄ I ŻURAWINĄ
PIECZYWO/MASŁA SMAKOWE
DANIA GORĄCE
KREM Z BOROWIKÓW Z KLUSKAMI ZIOŁOWYMI
PIEROGI Z KAPUSTĄ PODSMAŻANE NA MAŚLE Z SZALOTKĄ
PIECZONY ŁOSOŚ W PIEPRZU CYTRYNOWYM NA SZPINAKU
PIERŚ Z KACZKI PODANA NA MODREJ KAPUŚCIE
SAKIEWKI WIEPRZOWE Z GRZYBAMI
DESER
SERNIK WIEDEŃSKI Z SOSEM MALINOWYM
CIASTO BROWNIE’S
MUS Z BIAŁEJ CZEKOLADY Z OREO
KOMPOT Z SUSZU
KAWA/HERBATA
Cena za osobę: 120 zł