Menu
weselne
MENU I
PRZYSTAWKA
KARMELIZOWANY BURAK Z PUDREM PISTACJOWYM I PIANKĄ Z KOZIEGO SERA ZAGRODOWEGO
ZUPA JEDNA DO WYBORU
DOMOWY ROSÓŁ Z MAKARONEM LUB CONSOME Z KRÓLIKA Z JARMUŻEM I KLUSKAMI MAŚLANYMI
DANIE GŁÓWNE serwowane na platerach
POLĘDWICZKA W SOSIE VITELLO TONNATO
DORSZ W SOSIE POROWYM
ROLADKA DROBIOWA Z SUSZONYMI POMIDORAMI
ZIEMNIAKI PIECZONE W ZIOŁACH
ZIEMNIAKI GOTOWANE PODANE Z KOPREM
ZESTAW SURÓWEK SEZONOWYCH
BURACZKI NA CIEPŁO
DESER
PANNA COTTA Z OWOCAMI LEŚNYMI
ZIMNE PRZEKĄSKI
PSTRĄG POTOKOWY W CYTRYNOWEJ GALARECIE
SCHAB SOUS VIDE Z MUSEM CHRZANOWYM I RUKOLĄ
SAŁATKA Z SZYNKĄ I SEREM KRÓLEWSKIM
SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM I SOSEM CEZAR
GRILLOWANA CUKINIA Z SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM FETA
BOCZEK Z MŁODEGO PROSIAKA Z MARMOLADĄ Z CZERWONEJ CEBULI
ROLADKA DROBIOWA Z FETĄ I ZIELONYM PIEPRZEM
ŚLEDŹ SOLONY PO KASZUBSKU
PIECZYWO
DANIA SERWOWANE PO PÓŁNOCY
PIECZONE UDKA Z ROZMARYNEM, MARCHEWKĄ GLAZUROWANĄ W MIODZIE I CHILLI, ZAPIEKANKA ALFORNO
BARSZCZ CZERWONY CZYSTY
NAPOJE
KAWA, HERBATA I WODA W DZBANKACH BEZ OGRANICZEŃ
SOKI OWOCOWE, NAPOJE SOFT ORAZ ALKOHOL WE WŁASNYM ZAKRESIE BEZ DODATKOWYCH OPŁAT
Cena za osobę: 150 zł za osobę
MENU II
PRZYSTAWKA
PASZTET Z KRÓLIKA Z PIKLOWANĄ DYNIĄ, DYMKĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI
ZUPA JEDNA DO WYBORU
DOMOWY ROSÓŁ Z MAKARONEM LUB ZUPA BOROWIKOWA Z RAVIOLI FASZEROWANYM DZICZYZNĄ
DANIE GŁÓWNE serwowane na platerach
KONFITOWANE UDKO Z KACZKI, CHUTNEY POMARAŃCZOWY Z PRZYPRAWAMI KORZENNYMI
POLĘDWICZKA ZAWIJANA W BEKONIE SOUS VIDE
PIECZONY ŁOSOŚ, SOS CYTRYNOWY NA BIAŁYM WINIE
KAPUSTA MODRA Z WIŚNIAMI
ZESTAW SURÓWEK SEZONOWYCH
ZIEMNIAKI RISSOLES
ZIEMNIAKI PIECZONE W ZIOŁACH
ZIEMNIAKI GOTOWANE PODANE Z KOPREM
DESER
PARFAIT Z ORZECHAMI I SOSEM CYTRYNOWO WANILIOWYM
ZIMNE PRZEKĄSKI
ŁOSOŚ WĘDZONY Z PUREE Z MANGO
SANDACZ NA DUSZONYCH WARZYWACH W BIAŁYM WINIE POD GALARETĄ
SAŁATKA Z PIECZONYM BURAKIEM I KOZIM SEREM
SAŁATKA Z PALONĄ PAPRYKĄ I GRILLOWANYM KURCZAKIEM
ROLADKA Z MUSEM WĘGIERSKIM Z CHILLI
POLĘDWICZKA SOUS VIDE Z BOROWIKAMI
TERINA DROBIOWA Z MUSEM Z PRZEPIÓRKI I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
TARTA ZE SZPINAKIEM I GORGONZOLĄ
MINI SZASZŁYKI Z MOZZARELLĄ I BAZYLIĄ
PIECZYWO
DANIA SERWOWANE PO PÓŁNOCY
RAGOUT WOŁOWE Z PIECZONĄ PAPRYKĄ, GRILLOWANYMI WARZYWAMI I ZIOŁOWYMI GNOCCHI
KREM Z BROKUŁÓW Z CHIPSEM Z BEKONU
NAPOJE
KAWA, HERBATA I WODA W DZBANKACH BEZ OGRANICZEŃ
SOKI OWOCOWE, NAPOJE SOFT ORAZ ALKOHOL WE WŁASNYM ZAKRESIE BEZ DODATKOWYCH OPŁAT
Cena za osobę: 185 zł
Każde menu zawiera powitanie gości lampką wina musującego
Dzieci do lat 4 gratis
Dzieci w wieku 4-8 lat 50% ceny