Menu
Wigilia firmowa

 

MENU I

PRZEKĄSKI ZIMNE


DORSZ W PIKANTNYM OCCIE POMIDOROWYM
PSTRĄG POTOKOWY W CYTRYNOWEJ GALARECIE
PASZTET Z SARNY Z GRZYBAMI I SOSEM JAŁOWCOWYM
FILETY ŚLEDZIOWE Z RODZYNKAMI I PRAŻONYMI ORZECHAMI W OLIWIE
PIECZYWO/MASŁA SMAKOWE

DANIA GORĄCE


WIGILIJNY BARSZCZ Z WĘDZONYMI ŚLIWKAMI Z CHRUSTEM Z CIASTA FRANCUSKIEGO
FILETY KARPIA PODANE NA KWASZONEJ KAPUŚCIE Z GRZYBAMI
PIEROGI Z KAPUSTĄ PODSMAŻANE NA MAŚLE Z SZALOTKĄ
ROLADKI SCHABOWE W SOSIE PIECZENIOWYM
ZIEMNIAKI GOTOWANE
BROKUŁY Z MASŁEM I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI

DESER


Sernik waniliowy
Szarlotka z cynamonem
Kompot z suszu
Kawa/herbata

Cena za osobę: 80 zł

MENU II

PRZEKĄSKI ZIMNE


PASZTET Z DZIKA Z SOSEM CUMBERLAND
ROLADKI Z CUKINII Z SUSZONYMI POMIDORAMI
ŁOSOŚ MARYNOWANY W ZIELONYM PIEPRZU I CYTRYNIE
SANDACZ W DELIKATNEJ GALARECIE
PSTRĄG WĘDZONY PODANY NA LIŚCIACH RUKOLI
MATIAS W SALSIE Z PIECZONYMI PAPRYKAMI
PIECZYWO/MASŁA SMAKOWE

DANIA GORĄCE


KREM Z DYNI Z MLEKIEM KOKOSOWYM
PIEROGI Z ŁOSOSIEM W SOSIE CYTRYNOWYM
PIECZONY SANDACZ NA SOSIE POROWO KREWETKOWYM
UDKO Z KACZKI NA JABŁKACH PIECZONYCH Z ŻURAWINĄ

DESER


SERNIK WANILIOWY Z KARMELIZOWANĄ MANDARYNKĄ

MUS Z BELGIJSKIEJ CZEKOLADY Z WIŚNIAMI

KOMPOT Z SUSZU

KAWA/HERBATA


Cena za osobę: 100 zł


MENU III

PRZEKĄSKI ZIMNE


TARTA ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA
KREWETKI MARYNOWANE W OLIWIE ZIOŁOWEJ Z CHILI
SCHAB CIELĘCY FASZEROWANY ŚLIWKĄ KONIAKOWĄ
ŁOSOŚ W DELIKATNEJ GALARECIE CYTRYNOWEJ
GRAWLAX Z ŁOSOSIA Z SERKIEM ZIOŁOWYM
ROLADKI SCHABOWE Z CHRZANEM
ŚLEDŹ Z SZALOTKĄ I ŻURAWINĄ
PIECZYWO/MASŁA SMAKOWE

DANIA GORĄCE


KREM Z BOROWIKÓW Z KLUSKAMI ZIOŁOWYMI
PIEROGI Z KAPUSTĄ PODSMAŻANE NA MAŚLE Z SZALOTKĄ
PIECZONY ŁOSOŚ W PIEPRZU CYTRYNOWYM NA SZPINAKU
PIERŚ Z KACZKI PODANA NA MODREJ KAPUŚCIE
SAKIEWKI WIEPRZOWE Z GRZYBAMI

DESER


SERNIK WIEDEŃSKI Z SOSEM MALINOWYM
CIASTO BROWNIE’S
MUS Z BIAŁEJ CZEKOLADY Z OREO
KOMPOT Z SUSZU
KAWA/HERBATA

Cena za osobę: 120 zł