Menu
weselne

 

MENU I

PRZYSTAWKA


KARMELIZOWANY BURAK Z PUDREM PISTACJOWYM I PIANKĄ Z KOZIEGO SERA ZAGRODOWEGO

ZUPA JEDNA DO WYBORU


DOMOWY ROSÓŁ Z MAKARONEM LUB CONSOME Z KRÓLIKA Z JARMUŻEM I KLUSKAMI MAŚLANYMI

DANIE GŁÓWNE serwowane na platerach


POLĘDWICZKA W SOSIE VITELLO TONNATO
DORSZ W SOSIE POROWYM
ROLADKA DROBIOWA Z SUSZONYMI POMIDORAMI
ZIEMNIAKI PIECZONE W ZIOŁACH
ZIEMNIAKI GOTOWANE PODANE Z KOPREM
ZESTAW SURÓWEK SEZONOWYCH
BURACZKI NA CIEPŁO

DESER


PANNA COTTA Z OWOCAMI LEŚNYMI

ZIMNE PRZEKĄSKI


PSTRĄG POTOKOWY W CYTRYNOWEJ GALARECIE
SCHAB SOUS VIDE Z MUSEM CHRZANOWYM I RUKOLĄ
SAŁATKA Z SZYNKĄ I SEREM KRÓLEWSKIM
SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM I SOSEM CEZAR
GRILLOWANA CUKINIA Z SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM FETA
BOCZEK Z MŁODEGO PROSIAKA Z MARMOLADĄ Z CZERWONEJ CEBULI
ROLADKA DROBIOWA Z FETĄ I ZIELONYM PIEPRZEM
ŚLEDŹ SOLONY PO KASZUBSKU
PIECZYWO

DANIA SERWOWANE PO PÓŁNOCY


PIECZONE UDKA Z ROZMARYNEM, MARCHEWKĄ GLAZUROWANĄ W MIODZIE I CHILLI, ZAPIEKANKA ALFORNO
BARSZCZ CZERWONY CZYSTY

NAPOJE


KAWA, HERBATA I WODA W DZBANKACH BEZ OGRANICZEŃ
SOKI OWOCOWE, NAPOJE SOFT ORAZ ALKOHOL WE WŁASNYM ZAKRESIE BEZ DODATKOWYCH OPŁAT

Cena za osobę: 150 zł za osobę

MENU II

PRZYSTAWKA


PASZTET Z KRÓLIKA Z PIKLOWANĄ DYNIĄ, DYMKĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI

ZUPA JEDNA DO WYBORU


DOMOWY ROSÓŁ Z MAKARONEM LUB ZUPA BOROWIKOWA Z RAVIOLI FASZEROWANYM DZICZYZNĄ

DANIE GŁÓWNE serwowane na platerach


KONFITOWANE UDKO Z KACZKI, CHUTNEY POMARAŃCZOWY Z PRZYPRAWAMI KORZENNYMI
POLĘDWICZKA ZAWIJANA W BEKONIE SOUS VIDE
PIECZONY ŁOSOŚ, SOS CYTRYNOWY NA BIAŁYM WINIE
KAPUSTA MODRA Z WIŚNIAMI
ZESTAW SURÓWEK SEZONOWYCH
ZIEMNIAKI RISSOLES
ZIEMNIAKI PIECZONE W ZIOŁACH
ZIEMNIAKI GOTOWANE PODANE Z KOPREM

DESER


PARFAIT Z ORZECHAMI I SOSEM CYTRYNOWO WANILIOWYM

ZIMNE PRZEKĄSKI


ŁOSOŚ WĘDZONY Z PUREE Z MANGO
SANDACZ NA DUSZONYCH WARZYWACH W BIAŁYM WINIE POD GALARETĄ
SAŁATKA Z PIECZONYM BURAKIEM I KOZIM SEREM
SAŁATKA Z PALONĄ PAPRYKĄ I GRILLOWANYM KURCZAKIEM
ROLADKA Z MUSEM WĘGIERSKIM Z CHILLI
POLĘDWICZKA SOUS VIDE Z BOROWIKAMI
TERINA DROBIOWA Z MUSEM Z PRZEPIÓRKI I PRAŻONYMI MIGDAŁAMI
TARTA ZE SZPINAKIEM I GORGONZOLĄ
MINI SZASZŁYKI Z MOZZARELLĄ I BAZYLIĄ
PIECZYWO

DANIA SERWOWANE PO PÓŁNOCY


RAGOUT WOŁOWE Z PIECZONĄ PAPRYKĄ, GRILLOWANYMI WARZYWAMI I ZIOŁOWYMI GNOCCHI
KREM Z BROKUŁÓW Z CHIPSEM Z BEKONU

NAPOJE


KAWA, HERBATA I WODA W DZBANKACH BEZ OGRANICZEŃ
SOKI OWOCOWE, NAPOJE SOFT ORAZ ALKOHOL WE WŁASNYM ZAKRESIE BEZ DODATKOWYCH OPŁAT

Cena za osobę: 185 zł


Każde menu zawiera powitanie gości lampką wina musującego

Dzieci do lat 4 gratis

Dzieci w wieku 4-8 lat 50% ceny